دسته : طرح های توجیهی و کارآفرینی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 18 KB
تعداد صفحات : 22
بازدیدها : 630
برچسبها : طرح تزیینات چینی کارآفرینی تزیین كاشی
مبلغ : 4000 تومان
خرید این فایلفهرست مطالب
هدف پروژه
نیروی انسانی
جدول حقوق کارکنان
مواد اولیه اصلی و بسته بندی
تولیدات و ظرفیت تولیدی
مراحل و روش تولید
محل اجرای طرح
هزینه های سرمایه گذاری طرح
جدول هزینه های ثابت
جدول هزینه های متغیر
بررسی مالی طرح
زمانبندی اجرای طرح (تکنیک های برنامه ریزی)
----------------------
در این فایل دانلودی که مربوط به طرح کارآفرینی احداث کارگاه تزیین کاشی و چینی و بلور می باشد تمامی جداول مربوطه ذکر شده است، فارغ از اینکه در چه تاریخی این طرح توجیهی را دانلود میکنید می توانید مبالغ آنرا به سادگی و با توجه به تورم موجود تغییر دهید. طرح توجیهی تزیینات چینی و کاشی در فرمت فایل ورد می باشد و قابل ویرایش است. در زیر به بخشهایی از متن این پروژه اشاره می کنیم.
هدف پروژه کارآفرینی تزئین کاشی و بلور :
هدف از ایجاد این کارگاه سود آوری و تامین نیاز جامعه شهر و کمک به اشتغال زایی در سطح روستا می باشد این کارگاه دارای سه زمینه فعالیت یعنی تزئین چینی ، بلور و کاشی می باشد ظرفیت تبدیل چینی سفید به چینی آماده به مصرف برای این کارگاه 40 تا 50 هزار قطعه و برای بلور 500 تا 600 هزار قطعه و برای کاشی 60 تا 70 هزار قطعه در سال می باشد که این ظرفیت باید در 3 شیفت کاری تولید شود این کارگاه جمعاً 12 نفر را مشغول به کار دارد که از این جمعیت 4 نفر را به عنوان مدیر عامل ، مدیر داخلی ، حسابدار و مسئول فروش و بقیه را به عنوان کوره بان 4 نفر ، کارگر ساده 4 نفر و یک نفر سرایدار اختصاص داده است. شایان ذکر است که تولیدات این شرکت مستقیماً توسط خود این شرکت به بازار شهر منتقل شده و به فروش می رسد این تولید به مصرف بیشتر برای محصول چینی و بلور صدق می کند که متقاضی زیاد دارد و تزئین کاشی بیشتر توسط سفارشاتی که از مصالح فروشی ها و یا گاهاً از افراد شخصی که برای تزئین منازل خود استفاده می کنند صورت می گیرد.
زمانبندی اجرای طرح (تکنیک های برنامه ریزی)
برای برنامه ریزی عملیاتی تکنیک های مختلقی ابداع شده است. یکی از ساده ترین این تکنیک ها جدول کار نما است که ضمن سادگی و سهولت استفاده در کار برنامه ریزی بسیار مفید است . این جدول که نمونه ای از آن فعالیت های ارتباط و زمان اجرای آنها را نشان می دهد . برای استفاده از جدول مذکور ابتدا با توجه به نوع فعالیت ها و زمان مصروفه آنها واحدی را برای زمان بندی تعیین می کنند . مثلا واحد زمانی را روز یا هفته یا ماه در نظر می گیریم و هر فعالیت را در ردیف های جدول درج نموده و زمان آن را با هاشور زدن مشخص می کنیم. مزیت اصلی جدول کارنما تعیین و نشان دادن فعالیت های متوالی و متقارن و نحوه احتساب زمان آنهاست، در صورتی که دو فعالیت بتوانند با هم انجام شوند (متقارن باشند) زمان آنها کلاً یا بعضاً بر هم منطبق خواهد شد و در صورتیکه انجام یکی منوط به انجام دیگری باشد (متوالی) باشد تقارن زمانی وجود نخواهد داشت وزمان هر فعالیت بطور مجزا و مستقل به حساب می آید. بدین ترتیب جدول کارنما زمان واقعی انجام طرح را نشان می دهد و توالی و تقارن فعالیت ها را مشخص می سازد
...
خرید و دانلود آنی فایل